Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΑΝΕΑΕΔ – Επικοινωνία


Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι
Μέλη, Φίλες και Φίλοι της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ
Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) στα πλαίσια των προσπαθειών της για βελτίωση της επικοινωνίας με όλους τους συναδέλφους προχώρησε, μετά την δημιουργία του ιστότοπου aneaedgr.blogspot.com και στην δημιουργία της σελίδας ανεαεδ και της ομάδας ΑΝΕΑΕΔ στο facebook.
Λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αρχές μας ότι δυνατός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης και ότι όσο πιο δυνατή και ξεκάθαρη φωνή έχουμε τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε σας καλούμε όλους αφενός να γίνεται φίλοι της σελίδας ανεαεδ   και να γραφτείτε μέλη στην ομάδα ΑΝΕΑΕΔ και αφετέρου να συμμετέχετε ενεργά με άρθρα, σχόλια, προτάσεις, παρατηρήσεις στον ιστότοπο   aneaedgr.blogspot.com και στην ομάδα ΑΝΕΑΕΔ στο facebook.
Συνάδελφε κάθε άρθρο, παρατήρηση, πρόταση, σχόλιο και  ανάρτηση σου, γεμίζει την φαρέτρα μας και δυναμώνει την φωνή και τις δυνατότητες της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.  
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι
Ø Οι παρεμβάσεις / προτάσεις/ δράσεις της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ
·       ταράζουν τα νερά και την ησυχία των αρμοδίων κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας   
·       παρήγαγαν θετικά αποτέλεσμα όχι όμως στον βαθμό που θέλουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε αν δυναμώσουμε πιο πολύ  
·       ενοχλούν αρκετούς και κυρίως όσους εσφαλμένα θεωρούν ότι η προβολή των προβλημάτων και οι προτάσεις επίλυσης τους απλά φέρνουν στην επιφάνεια αδυναμίες ή αβελτηρία της διοίκησης.  
Ø Έχει υπάρξει μια συνεχείς προσπάθεια από αγνώστους για να εξασθενίσει μέχρι και να φιμωθεί η φωνή της ένωσης. Τα πολλά χακαρίσματα  της ιστοσελίδας μας (ανάγκασαν την εταιρεία φιλοξενίας του σερβερ να διακόψει την συνεργασία), του μπλοκ μας καθώς και τα συχνά μπλοκαρίσματα αναρτήσεων μας στο διαδίκτυο είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες αυτής της πραγματικότητας. ( Ακόμα και η ανάρτηση για τον θάνατο συναδέλφου είχε μπλοκαριστεί γιατί τάχα είχε περιεχόμενο προσβλητικό, υβριστικό, χυδαίο  και αντικοινωνικό)  
Ø Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, επιδίδονται στο «ευγενές» σπορ της προσπάθειας με κάθε τρόπο να απαξιώσουν την ένωση.
 Ενίοτε προσπαθούν να εμφανίσουν την όποια θετική έκβαση θεμάτων που έχει θέση και αναδείξει η ένωση ως έργο άλλων.
 Άλλοτε, χωρίς κανένα επιχείρημα και με μόνο την παράθεση ιδεολογημάτων ή νομικίστικων εφευρημάτων και υποτιθέμενων μελλοντικών δρομολογημένων θετικών διευθετήσεων (οι οποίες όμως ουδέποτε υλοποιούνται), απορρίπτουν την όποια παρέμβαση / πρόταση της ένωσης.  
Ø Η  ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ συνεχίζει να πορεύεται χωρίς παρεκκλίσεις από τις αρχές και αξίες της.
Η πανδημία πέρα από την καθαρή και σκληρή υγειονομική διάσταση επηρέασε αρνητικά θεσμούς, οικονομία, εργασία, δικαιώματα
Με αφορμή αλλά και για αρκετά θέματα με πρόσχημα την πανδημία το παρόν και το άμεσο μέλλον προμηνύετε δύσκολο.
Σε αυτό το πλαίσιο η προσπάθεια όχι ανάκτησης των όσων έχουμε χάσει αλλά της  κατ’ ελάχιστο διατήρησης των όσων λίγων σήμερα μας έχουν απομείνει θα είναι δύσκολη και γι αυτό απαιτείται η ενεργός συμμετοχή όλων των μελών και των φίλων της ένωσης.
Συνάδελφοι, το βάρος το οποίο θα κληθούμε να σηκώσουμε θα είναι πολύ μεγάλο και γι αυτό η  ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ  καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της να πυκνώσουν τις γραμμές της και  ενισχύσουν τις προσπάθειές της.
Ευχαριστούμε

Για την ΑΝΕΑΕΔ
Γ. Ροΐδης
Πρόεδρος του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.