Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

 

     ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 27ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στα γραφεία μας Φειδίου 10 στον 5ο Όροφο, έγινε η τακτική Γενική Συνέλευση της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.)

α. Ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό των πεπραγμένων 2021 και τον προγραμματισμό του 2022.

β. Ενέκρινε ομόφωνα την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής.

γ.  Ενέκρινε ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό χρήσης 2021, τον προϋπολογισμό του 2022.

δ. Αποφάσισε ομόφωνα την απαλλαγή  του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για την παρελθούσα διαχειριστική χρήση.

ε. Ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση για την Επικαιροποίηση – Επανακαθορισμό του διεκδικητικού πλαισίου της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ., των τρόπων δράσεως και αναγκαιότητας συμμαχιών στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη διαφύλαξη και διεκδίκηση των μελών της ένωσης.

στ. Ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση για την Επικαιροποίηση – Επανακαθορισμό της θέσης της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ. στο χώρο των φορέων ε.ε. και ε.α στελεχών των ΕΔ και ΣΑ. (ΝΠΔΔ-ΝΠΙΔ-και ΛΟΙΠΟΙ).

Δυστυχώς η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, όσο ελπίζαμε, και θα έπρεπε. Η πανδημία του κορονοϊού που έπληξε την Ελλάδα-όπως όλον τον κόσμο- και τα περιοριστικά μέτρα που ακολούθησαν τα δυο τελευταία χρόνια έπληξαν και την ΑΝΕΑΕΔ.

Παρά τα προβλήματα της πανδημίας το Διοικητικό Συμβούλιο κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα από Ανακοινώσεις να προβάλλει και να διεκδικεί τα δίκαια αιτήματά μας. Να συμμετέχει με άλλους φορείς σε κινητοποιήσεις βάζοντας μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες τις δικές μας, των οικογενειών, και των παιδιών μας.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους συναδέλφους και σε όλα τα μέλη μας, να πλαισιώσουν την ΑΝΕΑΕΔ και να την δυναμώσουν , ώστε μαζί να αντιμετωπίσουμε τα χρονίζοντα και τα μελλοντικά προβλήματα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

      της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.