Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Πανελλήνιος Σύλλογος Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων (ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α) ΠΡΟΣ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Μ.Τ.Σ-Μ.Τ.Ν-Μ.Τ.Α

 



ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

 

ΠΡΟΣ: Μ.Τ.Σ-Μ.Τ.Ν-Μ.Τ.Α

ΘΕΜΑ: Xορήγηση ετήσιας οικονομικής ενίσχυσης στα ορφανά τέκνα θανόντων στρατιωτικών από τoυς Ειδικούς Λογαριασμούς των οικείων ταμείων  Ε.ΛΟ.Α.Σ. Ε.ΛΟ.Α.Ν. και Ε.ΛΟ.Α.Α 

Όπως μας ενημέρωσε με ηλεκτρονικό μήνυμα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων (ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α), προβλέπεται η παροχή ετήσιου βοηθήματος προς όλες τις ορφανικές οικογένειες των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που πέθαναν καθ' οιονδήποτε τρόπο.

O ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α στο μήνυμα του εκφράζει τη δυσαρέσκεια του γιατί τα ταμεία δεν ενημέρωναν τις ορφανικές οικογένειες ότι είχαν δικαίωμα ετήσιου βοηθήματος για κάθε παιδί τους.

Ταυτόχρονα καταγγέλλει ότι ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκαν οι αντίστοιχοι Ειδικοί Λογαριασμοί, ακυρώνεται από τη μη ενημέρωση των ορφανικών οικογενειών.

Ενώ  απαιτεί την αυτεπάγγελτη ενέργεια των Ταμείων, προκειμένου να μην χάνει καμία ορφανική οικογένεια τα ετήσια βοηθήματα και χωρίς να υποχρεώνεται σε γραφειοκρατικές διαδικασίες (κατ’ έτος αίτηση) κλπ.

Να σημειώσουμε ότι, στο μήνυμα του ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α, κυριαρχεί η απόγνωση των ορφανικών οικογενειών θανόντων αεροπόρων – συναδέλφων.

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) καλεί τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων:

Ø  Να απαντήσουν στο ερώτημα : Αν δόθηκε το βοήθημα σε όλα τα παιδιά που είναι δικαιούχοι.

Ø  Να λάβουν κάθε απαραίτητο μέτρο για την αποκατάσταση της αδικίας και την απόδοση σ’ αυτούς των ποσών που δικαιούνται, ανεξάρτητα από κάθε χρονικό περιορισμό  

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ., διαχρονικά, στέκεται σταθερά στο πλευρό των συναδέλφων, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους, έτσι και τώρα, θεωρεί ότι είναι υποχρέωση όλων μας, να συμπαρασταθούμε με οιονδήποτε τρόπο, στα δίκαια αιτήματα του ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων  (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ)

                                                                                                 

    Ο Γραμματέας                                                     Ο Πρόεδρος

Τσαρδάκης Μάλαμας                                      Φωτιάδης Τριαντάφυλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.